סלט תפוח ונבטים
סלט תפוח ונבטים מרענן ועשיר בטעמים וטריות, מתאים לכל אירוח חגיגי בתקופת החגים ובכלל
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
4 מנות – מנה = מנת שומן
מצרכים:
- חבילת נבטים סיניים שטופים
- 1/2 קולרבי חתוך לגפרורים
- גזר חתוך לגפרורים
- תפוח ירוק חתוך לגפרורים
- צרור עירית קצוצה
- 20 בוטנים קצוצים
- 3 כפות גרגרי רימון לפיזור על הסלט
מצרכים לרוטב:
- כפית שמן שומשום
- כפית שמן זית
- כף רוטב סויה
- מיץ מ־1/2 לימון
- מעט מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. מערבבים את רכיבי הרוטב בצנצנת.
לפני ההגשה שופכים את הרוטב מעל הסלט, מפזרים את גרגירי הרימון ומערבבים היטב.