לחם בננה מועשר בחלבון – טעים ובריא

0

לחם בננה  (12 פרוסות) 

  • תבנית אינגליש קייק רחבה

מרכיבים: 

2 כפות מדידה אבקת חלבון

1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין

2 בננות בשלות

2 ביצים L

80 מ"ל מים

75 מ"ל שמן זית 

75 מ"ל סירופ מייפל

225 גרם קמח מלא

1 כפית אבקת סודה לשתייה

½ כפית קינמון

תוספות: שברי אגוזים מלך 

טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים

 

אופן הכנה:

  1. בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
  2. להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
  3. בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
  4. לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
  5. להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
  6. למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות. 
  7. לצנן מעט ולאכול.
יש לך מה להגיד על הכתבה? נשמח לתגובה שלך

Your email address will not be published.