ברימאג משיקה בלנדרים חדשים

0

חברת ברימאג, המתמחה ביבוא, שיווק והפצת מכשירי חשמל של מיטב המותגים, לבית ולמטבח, מציגה את  קולקציית הבלנדרים של המותגים המובילים בתחום המטבח בראון – BRAUN וקנווד – KENWOOD. בלנדרים אלו יעשו את הקיץ קריר וטעים יותר.

הבלנדרים מצוידים במנוע חזק ואיכותי, המעניק אפשרות ליצור תערובות עשירות, מזינות, טעימות ובריאות, תוך שמירה על מרקם חלק ומתאימים לשיקים ולפירות קפואים. בחלק מהבלנדרים אף ניתן לטחון ולהכין קמח מחומרים כגרגירי חומוס, חיטה, אורז וכו'. נפח המיכל בבלנדרים הינו גדול ומעל ל-1 ליטר, מלבד בלנדר הספורט של קנווד המצויד בשני בקבוקי פלסטיק גמיש, כל אחד מכיל 0.6 ליטר וניתן לקחתם לאימון ספורט בפארק או במכון הכושר בקלות מרבית.

המותג קנווד אף מציג בלנדר המשלב 3 פונקציות במכשיר 1. בלנדר זה מגיע עם מטחנה לקיצוץ אגוזים וכוס המיועדת להכנת תערובת משקה וניתן לקחתה לנסיעות ולשהייה מחוץ לבית.

כל מיכלי הבלנדרים ניתנים לשטיפה במדיח הכלים.

מחיר הבלנדרים נע בין 199 ₪ לבלנדר ספורט ועד ל-1,490 ₪ עבור קנווד 900 – הבלנדר המקצועי של קנווד המיועד לאורח חיים בריא.

להשיג ברשת טרקלין חשמל, בחנויות החשמל המובחרות ובחנויות המורשות.

אייל גליק, שף המטבחון של אייל – קולינריה אחרת, הכין 3 מתכונים מיוחדים:

מרק גספצ'ו

המצרכים-

4 עגבניות אדומות בשלות ( חממה) , קלופות ( לחלוט במים חמים כשתי דקות ולקלף)

2 שיני שום, קלופות

1/2 בצל

2 פרוסות עבות של חלה או לחם לבן אחיד  ללא הקרום

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק קטן חריף

חופן עלי פטרוזיליה

חופן עלי כוסברה

1/3 כוס שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

כוס קוביות קרח

רבע כוס מים

להגשה-

שמנת חמוצה

מעט שמן זית

1 מלפפון, קצוץ

אופן ההכנה-

מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים למעט שמן זית

מעבירים למצב – הכנת מרק ולוחצים על התחל

מזלפים את שמן הזית באטיות תוך כדי עבודה

טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד

טועמים ומתקנים תיבול

הגשה:

מגישים בכוס מרטיני

מניחים מעל חצי  כפית שמנת חמוצה

מפזרים מעל קצת מלפפון קצוץ, מעט שמן זית

**לגרסה אלכוהולית – הוסיפו שלוש כפות יין שרי / וודקה

שייק אבטיח מפתיע

מצרכים:

כחצי אבטיח – חתוך לקוביות גסות קר

עלי טימין משלושה גבעולים

3-4 קוביות קרח

כוס מקוררת במקרר כשעה

אופן ההכנה:

מכניסים כל המרכיבים לבלנדר. מעבירים לאופציה – הכנת שייק ולוחצים על התחל

לאחר כשתי דקות עוצרים הפעולה.

 

מעבירים  לכוס המקוררת

 

**לגרסה אלכוהולית – הוסיפו רבע כוס טקילה

פרוזן יוגורט עם פירות

המצרכים:

כוס דובדבנים/ פטל/ אוכמניות/ תות שדה/פירות יער – קפואים ( ניתן להשיג ברשתות המזון או להקפיא פירות טריים )

1 כוס יוגורט 4%

2 כפות  דבש

קצפת מוכנה  או להקציף 1 שמנת מתוקה עם כף סוכר עד לקבלת קצפת יציבה

חופן  פקאנים מסוכרים קצוצים

אופן ההכנה:

מכניסים את הפירות הקפואים , היוגורט והדבש לבלנדר, מעבירים למצב –כותש קרח

לאחר כדקה עוצרים – על התערובת להיות גסה

הגשה:

מוזגים לכוס , מקשטים בקצפת ופקאן מסוכר.

לפרטים נוספים: www.brimag.co.il

 

יש לך מה להגיד על הכתבה? נשמח לתגובה שלך

Your email address will not be published.